TANDEM POLETI S PADALOM

Oglejte si dolino Soče iz ptičje perspektive pod okriljem mogočnega padala, ki ga pilotira kvalificiran pilot.

VIP POLETI

Ponujamo VIP polete z jadralnim padalom. Dobimo se v naši pisarni kjer opravimo formalnosti nato se z našim vozilom odpravimo na vzletišče. Ko pristanete, se skupaj vrnemo v center Kobarida in nazdravimo z borovničkami 😉

Polete s padalom v tandemu izvajamo iz različnih vzletišč v dolini Soče. Stol, Kuk ali Matajur so le najbolj pogosti – v primeru ugodnih vremenskih razmer pa si lahko vzletišče izberete sami. V vsakem primeru je višinska razlika med vzletiščem in pristankom vsaj 1000 višinskih metrov kar (odvisno od pogojev) pomeni polet med 15 in 20 minutami, včasih tudi več.

Cenik Kuk, Matajur

1 skok

160,00 na osebo

Cenik Stol

1 skok

180,00 na osebo

Cene so na osebo v €. Veljajo od 01.01.2022. V cenah je že vključen DDV.

Za koga je primeren polet s padalom?
Polet ni fizično naporen, je pa potrebno imeti nekaj dobre volje in poguma.

Kaj pa otroci in padalo?
Poleta se lahko udeležijo vsi, včasih tudi manjši otroci. Žal ni enotnega pravila glede udeležbe otrok, saj se zaradi varnosti glede tega odloči pilot. Odločitev ali pilot lahko sprejme potnika temelji na različnih dejavnikih, najpomembnejši pa so vremenski pogoji ter višina in teža otroka.

Kaj potrebujem za skok s padalom?
Za samo izvedbo poleta s padalom potrebujete pohodne čevlje. Najbolje je da so taki, ki segajo preko gležnjev. Poleg pohodnih čevljev priporočamo da imate s sabo še vetrovko ali windstopper jakno, tudi v poletnem času. Kljub temu, da vam bo tandemski polet zagotovo ostal v dobrem spominu, s seboj lahko vzamete manjšo kamero ali fotoaparat. Priporočamo takšno, ki ima možnost varovalne vrvice.

Varnost pri skoku s padalom
Pri nas izvajamo polete (skoke) iz vzletišč in ne izvajamo skokov iz letala. Za samo dejavnosti je predvsem pomembna ocena vremenskih pogojev za letenje, zato tudi aktivnost ni vedno na voljo.
Za samo izvajanje poletov s padalom smo tudi pridobili ustrezno nacionalno licenco in smo tudi vpisani v register izvajalcev poletov s padali.

Skok s padalom kot darilo

Skok s padalom lahko kupite tudi kot darilni bon za vaše prijatelje, družinske člane, sodelavce itn. Polet v tandemu je varno doživetje, kot darilni bon pa ga prejemnik lahko koristi v roku enega leta.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE