CANYONING

Canyoning ali po slovensko soteskanje ponuja super zanimivo doživetje soteske iz nove perspektive. Drčanje po naravnih toboganih, skoki v globoke tolmune in hoja po naravnih strugah potokov so sestavni del tega vse bolj popularnega doživetja. Sušec je soteska ki jo ponudimo vsem, ki se tem športom srečujete prvič, za ostale pa ponujamo pa tudi profesionalne spuste za katere je potrebna dobra fizična pripravljenost ter osnovno znanje uporabe vrvi.

Soteska Sušec

Sušec je soteska ki jo ponudimo vsem, ki se s soteskanjem srečujete prvič, ponuja zelo zanimive tobogane, slapove in tolmune.

  • trajanje: cca. 1,5h v soteski, 2,5h vse skupaj
  • dolžina: 2 km
  • posebnosti: otroci: 10 let +
  • kaj potrebujete: kopalke, brisačo, majčka za preobleči

Cenik canyoning osnovni

min 4 osebe

60,00 na osebo

Cenik canyoning zahtevnejši

min 4 osebe

100,00 na osebo

Cene so na osebo v €. Veljajo od 01.01.2022. V cenah je že vključen DDV.

Piknik po soteskanju

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega soteskanje lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne eno in več-dnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze.

Canyoning sezona

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od petnajstega marca pa vse do tridesetega oktobra. V tem obdobju so na Soči in predvsem na njenih pritokih različni vodostaji, kar pomeni različne pogoje za soteskanje. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Soteskanje je tedaj prijetno doživetje in odlična ohladitev. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in zato je soteskanje lahko težje.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE