HYDROSPEED

Hydrospeed je aktivnost primerna za dobre plavalce, z dobro telesno pripravljenostjo in željne adrenalina.  Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči.

Hydrospeed spusti ali rečni bob

Spusti z rečnim bobom (hydrospeed) se pričnejo v naši agenciji v Kobaridu, po dogovoru pa vas lahko poberemu tudi na lokaciji v Bovcu. Udeleženci pred spustom prejmejo neoprensko obleko – hlače in anorak, čelado, rešilni jopič in neoprenske čevlje. Pred samim pričetkom vam usposobljen vodnik prikaže tehnike uporabe rečnega boba ter vas pripravi na sam spust. Tekom aktivnosti na vodi, vas vodnik spremlja in vodi iz kajaka.

  • trajanje: 1,5h na vodi, 2,5h vse skupaj
  • dolžina: 8 – 10 km
  • kaj potrebujete: kopalke, brisačo, majčka za preobleči

Cenik Hydrospeed

min 4 osebe

80,00 na osebo

Cene so na osebo v €. Veljajo od 09.04.2024. V cenah je že vključen DDV.

Piknik po hydrospeedu

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega soteskanje lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne eno in več-dnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze.

Sezona hydrospeeda

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem obdobju so na Soči različni vodostaji, kar pomeni da lahko spust z rečnim bobom prijetna poletna sprositev ali zahtevna športna aktivnost. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Hydrospeed oz. spust z bobom je je tedaj prijetna ohliaditev in posebno doživetje brzic reke Soče. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in ponujajo pravo adrenalinsko doživetje na divjih brzicah reke Soče.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE