RAFTING

Rafting na Soči je pravo športno doživetje za posameznike, skupine in družine. Spust z rafti nudi spoznavanje reke Soče iz čolna, kjer vas smaragdna lepotica Soča popelje po svojih brzicah.

Rafting spusti se pričnejo v naši agenciji v Kobaridu, po dogovoru pa vas lahko poberemu tudi na lokaciji v Bovcu. Na vsakem rafting izletu prejmete neoprensko obleko – hlače in anorak, čelado, rešilni jopič in neoprenske čevlje. Pred spustom vam licenciran vodnik predstavi tehnike veslanja in seznani z posebnostmi pred samim spustom.

V enem raftu je 4 do 8 oseb. Spremlja vas izkušen in licenciran vodnik.

Boka rafting

Rafting spust Boka je naš nabolj pogost spust in se izvaja na odseku reke Soče med slapom Boka in Trnovim ob Soči. Prvi del spusta je enostavnejši in ravno prav dolg za spoznavanje s tehniko veslanja in manevriranja rafta. Drugi del je hitrejši in atraktivnejši z brzicami in poteka na delu slalomske kajak proge.

  • trajanje: 1,5h na vodi, 2,5h vse skupaj
  • dolžina: 8 – 10 km
  • posebnosti: otroci: 10 let +
  • kaj potrebujete: kopalke, brisačo, majčka za preobleči

Cenik rafting Boka (ww I-IV)

min 4 osebe

65,00 na osebo

Cenik rafting Boka (ww I-IV) Private tour

1 - 4 osebe

370,00

Cenik rafting Boka (ww I-IV) Private tour

5 - 8 oseb

520,00

Rafting spust relax

Rafting spust Relax običajno poteka na odseku med Kobaridom in Volarjami na spodnjem delu reke Soče, ki je miren in brez brzic. Tak spust je primeren za šolske skupine in družine z manjšimi otroci. V primeru, da je voda prenizka/previsoka, se spust prilagodi. Možna je relacija tudi Kamno-Tolmin.

  • trajanje: 1,5h na vodi, 2,5h vse skupaj
  • dolžina: 8 – 10 km
  • posebnosti: otroci: 5 let +
  • kaj potrebujete: kopalke, brisačo, majčka za preobleči

Cenik rafting spust relax (ww I-II)

min 4 osebe

45,00 na osebo

Cenik rafting spust relax (ww I-II) Private tour

1 - 4 osebe

230,00

Cenik rafting spust relax (ww I-II) Private tour

5 - 8 oseb

360,00

Cene so na osebo v €. Veljajo od 15.04.2024. V cenah je že vključen DDV.

Rafting za skupine

Za podjetja, šole, društva in druge skupine nudimo posebne ugodnosti za rafting spuste. Pošljite nam povpraševanje in pridobite brezplačno ponudbo.

Piknik po raftingu na Soči

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega raftinga lahko na cilju pripravimo ponudbo cateringa ali piknika za vašo skupino.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne dnevne in večdnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze.

Sezona raftinga na Soči

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem obdobju so na Soči različni vodostaji, kar pomeni tudi različno rafting izkušnjo. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Ratfing je tedaj prijetno doživetje na brzicah reke in sproščujočih postankih za kopanje v tolmunih reke Soče. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in ponujajo pravo adrenalinsko doživetje na divjih brzicah reke Soče.

POŠLJI POVPRAŠEVANJE