Loading...
DOMOV2023-06-01T13:08:56+02:00

SPOZNAJTE NAS

Smo ekipa Xpoint, ponosni lastniki zahtevnih licenc za reševalce iz divjih voda, kvalificirani piloti jadralnih padal, učitelji smučanja, bordanja in še marsikaj, ker je varnost za nas vedno na 1. mestu. Ste željni smeha, veselja, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah vaših počitnic?
Dobrodošli med nami!

IZBIRAJTE MED RAZLIČNIMI AKTIVNOSTMI

KANU

KANU Kanu je napihljiv čoln, primeren za divjo vodo, v katerem [...]

DOŽIVITE DOGODIVŠČINO

Čista narava, čudovit pogled na mogočne Julijske gore, neštete kolesarske poti in raznolike možnosti, ki jih ponuja Soča vam dajejo številne možnosti športnih in sproščujočih počitnic.
Ko boste videli sveže barve naše doline, slišali žuborenje soških brzic, vohali dišave neokrnjene narave, čutili kapljice vode in žarke sonca na vaši koži, boste vedeli, da ste na pravem mestu.

ODKRIJTE NAŠE PAKETE

XPOINT IZKUŠNJA

Verjamemo, da želite vaš prosti čas porabiti na najboljši možni način, zato si v xpointu vzamemo čas, da vas spoznamo in skupaj sestavimo vaš naslednji pobeg v svet športa in avantur.

REZERVIRAJTE SVOJE MESTO

MNENJA NAŠIH OBISKOVALCEV

Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!
Bojan
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
Tjaša in Gašper
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
Urša
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Anja in Gregor

KONTAKTIRAJTE NAŠE PRIJAZNO OSEBJE

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Več o projektu
Go to Top