PODARITE DARILNI BON

Darilni boni so primerno darilo za rojstne dni, obletnice in posebne priložnosti. Izbirate lahko med vrednostnimi ali storitvenimi boni.

VRSTE DARILNIH BONOV

Ponujamo dve vrsti darilnih bonov za naše storitve:

1. VREDNOSTNI BONI

Vrednostni boni imajo že naloženo denarno vrednost , ki se lahko uporabi za koriščenje katerekoli naše storitve, tako poletne kot zimske ponudbe ter nočitev v X-Point hostlu Kobarid. Bon se lahko izkoristi ob predhodni najavi in rezervaciji. Plačilo storitev je nato zmanjšano za nominalno vrednost bona.

2. BONI ZA STORITVE

Boni za storitve so boni namenjeni določeni storitvi kot je rafting, izlet ali tandemski polet s padalom. Koriščenje bona je možno samo za izbrano storitev in število oseb.

Gift voucher Xpoint - DARILNI BON DemoVzorec

Pogoji koriščenja darilnega bona

Veljavnost bonov je eno (1) leto od časa nakupa. Koriščenje bona mora biti vnaprej najavljeno preko telefona 05 388 53 08 ali e-pošte info@xpoint.si . Po najavi rezerviramo storitev (če je to možno) in potrdimo koriščenje bona. Bona ni možno zamenjati za denarno protivrednost. Razlike vrednostnih bonov ne vračamo.

  Podatki o naročniku darilnega bona:


  Podatki o prejemniku darilnega bona:

  Vsebina darilnega bona:

  Bon se pošlje:

  Sporočilo nam:

  Sporočilo na darilnem bonu:


  XPOINT IZKUŠNJA

  Vejamemo, da želite vaš prosti čas porabiti na najboljši možni način, zato si v xpointu vzamemo čas, da vas spoznamo in skupaj sestavimo vaš naslednji pobeg v svet športa in avantur.

  REZERVIRAJTE SVOJE MESTO

  Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na »Javnem pozivu za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih«.

  Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

  Več o projektu