Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev
Soteskanje ali Canyoning

Canyoning


Canyoning ali po slovensko soteskanje ponuja super zanimivo doživetje soteske iz nove perspektive. Drčanje po naravnih toboganih, skoki v globoke tolmune in hoja po naravnih strugah potokov so sestavni del tega vse bolj popularnega doživetja. Sušec je soteska ki jo ponudimo vsem, ki se tem športom srečujete prvič, za ostale pa ponujamo pa tudi profesionalne spuste, za katere je potrebna dobra fizična pripravljenost ter osnovno znanje uporabe vrvi.Soteska Sušec

Sušec je soteska ki jo ponudimo vsem, ki se s soteskanjem srečujete prvič. Zelo zanimiva soteska ponuja tobogane, slapove in tolmne.
TRAJANJE
cca. 1,5h v soteski, 2,5h vse skupaj

DOLŽINA
2 km

POSEBNOSTI
otroci: 10 let +
KAJ POREBUJETE
kopalke, brisačo, majčka za preobleči

POŠLJI POVPRAŠEVANJECanyoning sezona

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od petnajstega marca pa vse do tridesetega oktobra. V tem obdobju so na Soči in predvsem na njenih pritokih različni vodostaji, kar pomeni različne pogoje za soteskanje. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Soteskanje je tedaj prijetno doživetje in odlična ohladitev. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in zato je soteskanje lahko težje.

Dodatna ponudba k soteskanju


Piknik po soteskanju

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega soteskanje lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne eno in več-dnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze. Več informacij na strani: športni vikend paketi

POŠLJI POVPRAŠEVANJE

 
 
 
Soteskanje
Soteskanje - spust po slapu
Soteskanje - spust po slapu
 
Spust po slapu v tolmun - Canyoning
Na vrhu slapa
Naravni tobogan

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.