Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev

Kayaking

Spust s kajakom po reki Soči je eden izmen najbolj popularnih vodnih športov. Soča je že tradicionalno priljubljena destinacija za kajakaše, saj nudi odseke za različne težavnostne stopnje, njena barva in bistra voda pa omogočata prvinski stik z naravo.

Plovna sezona na reki Soči je odprta od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem času so tudi pravi pogoji za spuste s kajakom. Pomembno je da si za svoj spust izberete pravi odsek glede na težavnost in  vodne pogoje ter ne precenjujete lastnega znanja. Seveda pa vam v naši agenciji nudimo šolo kajaka in organizirane kajak spuste.


Kajak šola

Če s kajakaštvom še nimate izkušenj, svetujemo KAJAK ŠOLO, kjer vas bo izkušen inštruktor naučil osnov veslanja, gibanja v kajaku in uporabe opreme.


Organizirani kajak spusti

Če ste se s kajakom po reki že spuščali in bi želeli v spremstvu vodnika le spoznati reko Sočo, je KAJAK SPUST prava izbira.


Izposoja kajak opreme

Na zalogi imamo kajake različnih tipov, znamk in velikosti, vesla za desničarje in levičarje, ter drugo opremo na profesionalnem nivoju.

 
kajak

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.