Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev
Spust z rečnim bobom - hydrospeed na Soči

Hydrospeed


Hydrospeed na SočiHydrospeed je prava aktivnost za dobre plavalce, željne adrenalina. Dve uri neposrednega stika z vodo in brzicami. Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči.

Hydrospeed je aktivnost primerna za dobre plavalce, z dobro telesno pripravljenostjo.

Hydrospeed spusti ali rečni bob

Spusti z rečnim bobom (hydrospeed) se pričnejo v naši agenciji v Kobaridu, po dogovoru pa vas lahko poberemu tudi na lokaciji v Bovcu. Udeleženci pred spustom prejmejo neoprensko obleko - hlače in anorak, čelado, rešilni jopič in neoprenske čevlje. Pred samim pričetkom vam usposobljen vodnik prikaže tehnike uporabe rečnega boba ter vas pripravi na sam spust. Tekom aktivnosti na vodi, vas vodnik spremlja in vodi iz kajaka.


TRAJANJE
1,45h na vodi, 2,5h vse skupaj

DOLŽINA
8 - 10 km

POSEBNOSTI
otroci: po predhodnem dogovoru
KAJ POREBUJETE
kopalke, brisačo, majčka za preobleči

pošlji povpraševanje


Sezona hydrospeeda

S hydrospeed-om preko brzic Soče Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem obdobju so na Soči različni vodostaji, kar pomeni da lahko spust z rečnim bobom prijetna poletna sprositev ali zahtevna športna aktivnost. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Hydrospeed oz. spust z bobom je je tedaj prijetna ohliaditev in posebno doživetje brzic reke Soče. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in ponujajo pravo adrenalinsko doživetje na divjih brzicah reke Soče.

Poleg hydrospeeda imate tudi druga doživetja na in ob reki Soči

Rafting za skupine

Za podjetja, šole, društva in druge skupine nudimo posebne ugodnosti za rafting spuste. Pošljite nam povpraševanje in pridobite brezplačno ponudbo.

Piknik po hydrospeedu

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega hydrospeed vam lahko na cilju pripravimo ponudbo cateringa ali piknika za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne dnevne in večdnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze... Povprašajte za ponudbo!

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.