Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev

O nas


X Point je športna agencija v Kobaridu. Že več kot deset let se ukvarjamo z aktivnostmi, kot so RAFTING, CANYONING, HYDROSPEED, KAJAK SPUSTI in KAJAK ŠOLE, SPUSTI S KANUJI, KOLESARJENJE, POHODNIŠTVO, poleti z JADRALNIM PADALOM V TANDEMU…

V zimskem času se preselimo v center Bovca, nudimo kvalitetne usluge ŠOLE SMUČANJA, IZPOSOJO SMUČI, SNOWBORDOV in OPREME, ŠOLO SMUČANJA in BORDANJA vseh težavnostnih stopenj. Nudimo tudi hiter in kvaliteten servis smuči in bordov.

Z DRUGIMI BESEDAMI:
Smo vesela družba prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje. Delo v X Pointu nam je užitek, dobre volje pri nas ne manjka. Vsak od nas je po svoje poseben in kot tak vsak tisti pravi delec mozaika naše ekipe.
A ko oblečemo neoprensko obleko ali kombinezon, razbašemo čolne ali padala in zagrabimo veslo ali vrvi, smo pravi profesionalci! Ker smo ponosni lastniki zahtevnih licenc za reševalce iz divjih voda, kvalificirani piloti jadralnih padal, učitelji smučanja, bordanja in še marsikaj in ker je varnost za nas vedno na 1. mestu.

Torej..
…če ste željni smeha, veselja, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah vaših počitnic? Dobrodošli med nami!

Več kot 15 let izkušenj

  Več kot 15 let izkušenj

Licencirani vodniki

  Licencirani vodniki

Oseben odnos

  Oseben odnos

Predana ekipa sodelavcev

  Predana ekipa sodelavcev

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.