Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev

KobaridKobarid leži ob vznožju mogočnega Krna, Stola in Matajurja ter v bližini številnih gora in hribov, zaradi katerih je kraj odlična izhodiščna točka za pohodnike, gorske kolesarje, motoriste, izletnike in družine. Skozenj teče smaragdna reka Soča, ki poleg naravnih lepot ponuja številne možnosti za vodne aktivnosti.

Le 5 km od Kobarida teče reka Nadiža, ki se v poletni sezoni spremeni v kopališče s številnimi tolmuni tople in čiste vode.

Posočje je bogato z lahko dostopnimi planinami, kjer se v spomladanskih in poletnih mesecih pase živina. Mlekarji in kmetje mleko predelujejo v sir, skuto in druge mlečne izdelke, ki jih je vredno poskusiti. Kraj je znan tudi po bogati kulinariki.

Številne dobre restavracije, gostilne in turistične kmetije ponujajo gurmanske užitke ob pristni domači hrani. Kobarid velja za pravo avantgardo slovenske in svetovne kulinarike.

Dolina Soče je znana po burni preteklosti, predvsem po 1. Svetovni vojni, katere pečati so še danes vidni po gorah, hribih in dolinah. Pod strokovnim vodstvom ali sami, si lahko ogledate številne muzeje na prostem, dragocene najdbe pa hranijo v tukajšnjem muzeju. Preteklost je Dolino Soče bogato oblikovala, prebivalci in turistični ponudniki pa iz njenih spoštovanja vrednih zgodb črpamo ideje za svoje ponudbe.

HOTELI APARTMAJI KAMPI DRUGO

Tolmin

je večji kraj v dolini, 15 km južno od Kobarida. Kraj z okulico ponuja številne naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti, ki jih lahko obiščete v povezavi z lepim sprehodom, pohodom ali s kolesarjenjem po prelepi Tolminski.
V centru Tolmin je muzej z bogato muzejsko zbirko, ki vam predstavi zgodovino Tolminske in posočja.

HOTELI APARTMAJI KAMPI DRUGO

Most na Soči

Tu se Soča izlije v prelepo modrozeleno jezero. Kraj je znan po izjemni arheološki najdbi, ki , kjer so odkrili preko 7000 predvsem železnodobnih grobov , ki Most na Soči uvrščajo med najpomembnejša prazgodovinska najdišča v Evropi. Bogate najdbe segajo od mlajše bronaste dobe pa do rimskega obdobja.

HOTELI APARTMAJI KAMPI DRUGO


Bovec

je manjši gorski kraj, ki ponuja številne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa.

HOTELI APARTMAJI KAMPI DRUGO

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.