Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev
Rafting na Soči

Rafting na Soči


Rafting na Soči je pravo športno doživetje za posameznike, skupine in družine. Spust z rafti nudi spoznavanje reke Soče iz čolna, kjer vas smaragdna lepotica Soča popelje po svojih brzicah.

V enem raftu je 4 do 8 oseb. Spremlja vas izkušen in licenciran vodnik.

Soča rafting spusti

Soča rafting - rafting spust na brzicahRaftng spusti se pričnejo v naši agenciji v Kobaridu, po dogovoru pa vas lahko poberemu tudi na lokaciji v Bovcu. Na vsakem rafting izletu prejmete neoprensko obleko - hlače in anorak, čelado, rešilni jopič in neoprenske čevlje. Pred spustom vam licenciran vodnik predstavi tehnike veslanja in seznani z posebnostmi pred samim spustom.

Boka rafting

Rafting spust Boka je naš nabolj pogost spust in se izvaja na odseku reke Soče med slapom Boka in Trnovim ob Soči. Prvi del spusta je enostavnejši in ravno prav dolg za spoznavanje s tehniko veslanja in manevriranja rafta.
Drugi del je hitrejši in atraktivnejši z brzicami in poteka na delu slalomske kajak proge.
TRAJANJE
1,5h na vodi, 2,5h vse skupaj

DOLŽINA
8 - 10 km

POSEBNOSTI
otroci: 10 let +
KAJ POREBUJETE
kopalke, brisačo, majčka za preobleči

pošlji povpraševanje


Rafting spust Relax

Rafting spust Relax običajno poteka na odseku med Kobaridom in Volarjami na spodnjem delu reke Soče, ki je miren in brez brzic. Tak spust je primeren za šolske skupine in družine z manjšimi otroci.
TRAJANJE
1,5h na vodi, 2,5h vse skupaj

DOLŽINA
8 - 10 km

POSEBNOSTI
otroci: 5 let +
KAJ POREBUJETE
kopalke, brisačo, majčka za preobleči

pošlji povpraševanje


Sezona raftinga na Soči

Sezona športnih aktivnosti na reki Soči je dovoljena od 15. marca pa vse do 30. oktobra. V tem obdobju so na Soči različni vodostaji, kar pomeni tudi različno rafting izkušnjo. Poletna meseca julij in avgust sta natoplejša in tudi najbolj skopa s padavinami. Ratfing je tedaj prijetno doživetje na brzicah reke in sproščujočih postankih za kopanje v tolmunih reke Soče. Pomladni meseci so običajno bogatejši z vodo in ponujajo pravo adrenalinsko doživetje na divjih brzicah reke Soče.

Dodatna ponudba k raftingu na Soči

Rafting za skupine

Za podjetja, šole, društva in druge skupine nudimo posebne ugodnosti za rafting spuste. Pošljite nam povpraševanje in pridobite brezplačno ponudbo.

Piknik po raftingu na Soči

Ste že slišali, da vas voda naredi lačne? Ker mi to vemo, vam poleg samega raftinga vam lahko na cillju pripravimo ponudbo cateringa ali pikninka za vašo skupino. Ponudimo vam lahko jedi na žlico, žar ponudbo ali ponudbo po dogovoru.

Aktivni športni paketi

Za posameznike in skupine vam v naši agenciji lahko ponudimo aktivne dnevne in večdnevne športne pakete, ki lahko vključujejo namestitev, športne aktivnosti, prevoze... Povprašajte za ponudbo!

pošlji povpraševanje

 
Raftign v soteski Soče
Raftng na brzicah Soče
Kopanje med raftingom na Soči
 
Rafting na Soči
Rafting na Soči
Rafting je super doživetje za skupine

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.