Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev
Vodeno športno plezanje

Športno plezanje v naravi


Plezanje je namenjeno vsem, ki si želite pod strokovnim vodstvom preizkusiti ali nadgraditi vaše gibanje v skali, v naravnih stenah, polnih oprimkov in stopov.

Glede na vaše pretekle plezalne izkušnje se bomo odločili o primerni izvedbi naše ture. Ponujamo vam dvourne ture, celodnevne, pa tudi večdnevne plezalne vikende v naravnih plezališčih v našem okolišu.

Seznanili vas bomo s plezanjem in varovanjem na naravni steni, vozli, tehniko plezanja in varovanja,... , tisti, ki bi si želeli nekaj več, pa se lahko poizkusijo tudi v plezanju v vodstvu in vpenjanju. Po želji pa lahko osvojite tudi osnovna znanja vrvne tehnike, kot so spuščanje po vrvi in prevezovanje, ki sta zelo uporabni veščini pri športnem plezanju.

Vsem udeležencem priporočamo športno opremo (trenirko in športne copate), priporočljivo je, da imajo plezalke. Za plezalno opremo (čelade, vrvi in pasove) in ostalo opremo poskrbimo mi.


Sezona: od 15.3. do 30.10.
Odhodi: po dogovoru
Trajanje: 2h plezanja, 3,5h vse skupaj
Otroci: 5 let +
Kaj potrebujete: športne copate

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.