Več kot 15 let izkušenj


Licencirani vodniki


Oseben odnos


Predana ekipa sodelavcev

Poletni športi in aktivnosti


Pomlad in poletje sta idealna letna časa za aktivne počitnice.

Čista narava, čudovit pogled na mogočne Julijske gore, neštete kolesarske poti in raznolike možnosti, ki jih ponuja Soča vam dajejo številne možnosti športnih in relaksacijskih počitnic.

Ko boste videli sveže barve naše doline, slišali žuborenje soških brzic, vohali dišave neokrnjene narave in čutili kapljice vode in žarke sonca na vaši koži, boste vedeli, da ste na pravem mestu.

Aktivnosti na Soči in ob njej iz naše ponudbe


Soca river rafting, Slovenia Hydrospeed on Soca river, Slovenia

Rafting

Hydrospeed

Rafting na Soči je pravo športno doživetje za posameznike, skupine in družine. Spust z rafti nudi spoznavanje reke Soče iz čolna, kjer vas smaragdna lepotica Soča popelje po svojih brzicah.. Dve uri neposrednega stika z vodo in brzicami. Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči.

Šola kajaka na reki Soči Organizirani kajak spust po Soči

Kajak šola

Kajak spust

Že po nekaj urnem tečaju boste obvladali osnove kajakaštva in boste lahko samostojno uživali na brzicah reke Soče. Če že imate nekaj izkušenj z kajakaštvom, se po reki spustite skupaj z našim vodnikom. Progo, glede na vaše znanje, izbere vodnik. Veslate sami, spremlja va vas izkušen kajakaš.
   

Polet v tandemu z jadralnim padalom Kolesarjenje na Kobariškem

Jadralno padalstvo

Kolesarjenje

Oglejte si dolino Soče iz ptičje perspektive, pod okriljem mogočnega padala, ki ga pilotira kvalificiran pilot. Številne kolesarske poti različnih težavnosti. Izposoja koles.
   
Spust s kanujem Plezanje na naravnih plezališčih

Kanu

Plezanje

Na progo se podate skupaj z vodnikom, ki usmerja plovilo in vam daje vsa potrebna navodila za varen spust. Lahko pa najamete kanu in opremo in se na reko podate sami. Plezanje je namenjeno vsem, ki si želite pod strokovnim vodstvom preizkusiti ali nadgraditi vaše gibanje v skali, v naravnih stenah, polnih oprimkov in stopov.
   

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.