Multi Soča počitnice


Paket vsebuje:
CENA od: 218,00 € na osebo.

Cena je bazirana na namestitvi v privat sobah Hostla X Point.
Turistična taksa ni vključena v ceno in znaša 1,27€ na osebo na noč.

Minimalno število oseb: 2

pošlji povpraševanje


hydrospeed

Rafting

Kajak šola in spust

Podajtee se na brzice reke Soče z izkušenim in licenciranim vodnikom, ki bo poskrbel za nepozabno doživetje raftinga na Soči. Spust s kajakom po reki Soči je eden izmen najbolj popularnih vodnih športov. Soča je že tradicionalno priljubljena destinacija za kajakaše, saj nudi odseke za različne težavnostne stopnje, njena barva in bistra voda pa omogočata prvinski stik z naravo.
   

hydrospeed

Hydrospeed

Izposoja kolesa

Hydrospeed je prava aktivnost za dobre plavalce, željne adrenalina. Dve uri neposrednega stika z vodo in brzicami. Z rečnim bobom in plavutkami se v spremstvu izkušenega kajakaša podate v boj z brzicami reke Soče, med Boko in Trnovim ob Soči. Dolina Soče, obkoljena z vzpetinami, hribi in gorami, ter čistimi rekami, ponuja neštete možnosti kolesarjenja. Tako za tiste z veliko kondicije kot za tiste, ki se želite le zapeljati do bljižnje reke in se v njenih tolmunih razvajati dokler sonce ne zaide.
   

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.