Družinske aktivne počitnice


Paket vsebuje:
CENA od: 235,00 € na osebo.

Cena je bazirana na namestitvi v privat sobah Hostla X Point. Ponujamo pa tudi namestitev v hotelih in apartmajih. Kliknite na "pošlji povpraševanje" in izberite namestitev po vaši meri.
Turistična taksa ni vključena v ceno in znaša 1,27€ na osebo na noč.

Minimalno število oseb: 3

pošlji povpraševanje


hydrospeed

Rafting

Canyoning

Podajte se na brzice reke Soče z izkušenim in licenciranim vodnikom, ki bo poskrbel za nepozabno doživetje raftinga na Soči. Naravni tobogani in skoki v čiste tolmune potoka Sušec bodo v vas prebudili igrivost, akcijo in adrenalin.
   

hydrospeed

Kanu izposoja

Izposoja kolesa

En kanu je primeren za dve do tri osebe. Poskrbimo za vso potrebno tehnično opremo.S seboj lahko vzamete nekaj hrane in pijače, ter se uživate ob postankih na čudovitih samotnih plažah Soče. Dolina Soče, obkoljena z vzpetinami, hribi in gorami, ter čistimi rekami, ponuja neštete možnosti kolesarjenja. Tako za tiste z veliko kondicije kot za tiste, ki se želite le zapeljati do bljižnje reke in se v njenih tolmunih razvajati dokler sonce ne zaide.
   

X POINT d.o.o.

    Trg svobode 6, 5222 Kobarid
     05 388 53 08
     info@xpoint.si

Izjave strank

 

 

Bojan pravi:
Zahvaljujem se za organizacijo, dobro voljo in prijaznost. Kljub ne ravno lepemu vremenu smo se imeli super. Prepričan sem, da se še vidimo!

   Tjaša in Gašper:
Hvala za nepozabno doživetje hydrospeeda. Super ekipa ste in super vzdušje imate v kolektivu!
   Urša:
Zelo prijazno osebje in res čist hostel.
   Anja in Gregor pravita:
Prvič na Soči, bilo je nepozabno! Vodnik je bil super!
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.